Despre mine

Amy Photography profile photo

Cine e Amy Photography?

Bună! Mă numesc Ana Maria și sunt atât de pasionată de fotografie încât am ales să fac din această pasiune o profesie. Această profesie a căpătat numele de Amy Photography, un fotograf nuntă profesionist din București, care abia așteaptă să suprindă cele mai frumoase momente de viața ta în fotografii de eveniment memorabile.

Pasiunea mea pentru artă, frumos și cadre spectaculoase vine încă din copilărie și adolescență. Simțul artistic accentuat m-a făcut dintotdeauna să caut expresivitatea în fiecare om, în fiecare ținută, în fiecare peisaj și să doresc să le suprind și să le imortalizez. În liceu, îmi doream să mă exprim prin intermediul designului interior și al desenului, domenii cu care am cochetat ceva vreme.

Într-o zi, însă, întâmplarea a făcut să mă joc cu un aparat foto profesional și de atunci a început pentru mine aventura în lumea fascinantă a fotografiei și am învățat să „desenez” cu cadre. Între timp am căutat să mă perfecționez în ceea ce fac, am urmat cursuri de specialitate și am căpătat experiență ca fotograf de nuntă, fotograf de eveniment și în realizarea ședințelor foto.

Am un portofoliu fotografii nuntă bogat, pe care vă invit să-l consultați.

Evident, experiența în lumea fascinantă a fotografiei continuă iar caut să devin mai bună pe zi ce trece în ceea ce fac, ca să le pot oferi oamenilor posibilitatea de a-și retrăi cu entuazism momentele importante din viață când răsfoiesc printre clipe prinse în fotografii, la diferite vârste și etape.